Zomerkamp, snel geregeld!

Zomerkampen (inclusief vervoer mogelijk)

Voor groepen

Hier bent u aan het goede adres voor het snel en gemakkelijk organiseren van een zomerkamp. De ideale locatie voor uw jeugdvereniging, buurthuis of kindergroep. Voor € 30,50 p.p.p.n. zijn activiteiten, eten en slapen inbegrepen. Klik door voor meer informatie.

Meer informatie

Individueel

Ook in 2024 organiseren we weer onze eigen zomerkampen. Vol activiteiten, avontuur, gezelligheid en chillen met heel veel nieuwe vrienden en vriendinnen! Er zijn verschillende leeftijdsgroepen. Klik door voor meer informatie.

Meer informatie

Het gebruik van de faciliteiten zit allemaal bij de prijs van de groepsaccommodatie arrangementen inbegrepen.

Er is hier altijd wat te doen!

Bent u op zoek naar een lokatie voor een zomerkamp voor uw jeugdvereniging, buurthuis of kindergroep? Dan bent u hier aan het goede adres, want een zomerkamp is snel georganiseerd bij Summercamp Heino. Bij de overnachtingsprijs is het gebruik van onze faciliteiten zoals bioscoop, disco, zwembad etc inbegrepen. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over zelf koken of afwassen, een verblijf is altijd op basis van volpension. In de zomervakantie bieden we zelfs extra activiteiten aan voor alle groepen. Zoals een bingo, Food festival, beachparty etc. Kijk hieronder voor meer informatie.

Georganiseerde zomerkampen

Tijdens de zomervakantie worden door Summercamp Heino en onze partners verschillende zomerkampen georganiseerd. Kijk hieronder voor meer informatie.

Menu