Eten en drinken

Eten en drinken op het park en in ons buffetrestaurant

Zelf koken en afwassen is niet nodig, want voor de maaltijden wordt gezorgd. In het restaurant staat 3x per dag een smakelijk en afwisselend buffet klaar, waarvan iedereen onbeperkt kan eten.

In ons sfeervolle restaurant staat driemaal daags een smakelijk ontbijt-, lunch- en dinerbuffet klaar. Het aantal vegetariërs en/of mensen die alleen kip eten kunnen vooraf doorgegeven worden. Mensen die vanwege gezondheidsredenen een ander dieet volgen kunnen bij onze restaurantmanager informeren in hoeverre wij hierin kunnen assisteren.

Eet activiteiten met de groep

Stokbrood bakken

Een leuke groepsactiviteit is het stokbrood bakken d.m.v. deeg aan een bamboestok. Stokbrood bakken is bij de prijs inbegrepen.

Barbecueën

In plaats van eten in het restaurant, kan er ook gebarbecued worden. Een barbecue is (met vlees, salades, sauzen, brood en ranja inbegrepen) op iedere gewenste avond i.p.v. het avondeten te reserveren en kost niets extra! Uiteraard is tegen bijbetaling de barbecue ook uit te breiden met extra’s.

Pizza bakken

Tegen een meerprijs kun je met de eigen groep zelf pizza’s te bakken! Deelnemers kunnen hun eigen pizza naar keuze beleggen. ‘Dit lust ik niet’ zal je daarom niet snel horen.

Overige eetgelegenheden op het park

Kiosk

De dichtstbijzijnde supermarkt is voor de kleine dingen wat ver weg en daarom hebben we een eigen winkel op het park. Makkelijk en dichtbij! In de winkel kun je terecht voor snoep, snacks, drankjes, ijsjes, souvenirs, ansichtkaarten en nog veel meer!

Hangar

Op de binnenplaats tegenover onze winkel bevindt zich onze Hangar. Hier kun je gezellig zitten en hier worden naast drankjes ook lekkere dingen verkocht zoals taco’s en tosti’s.

Snackcorner

Op het sportveld bevindt zich onze snackcorner. Hier kunnen o.a. pizza(slices), friet en snacks gekocht worden. Betaling is contant of met consumptiemunten

Inclusief activiteiten

Zoals zwembad, sporthal, disco en bioscoop

Eigen groepshuizen

Voor iedere groep een eigen groepshuis

Hoe ziet het er uit?

Krijg een indruk van ons terrein in deze vogelvlucht

Menu