Zomerkamp

Summercamp Heino is de perfecte locatie voor een zomerkamp. Sportclubs, scholen, verenigingen: voor iedereen is het goed toeven! Een geweldig zomerkamp is bij Summercamp Heino zo geregeld. Met praktische groepsaccommodaties en veel faciliteiten en activiteiten voor de jeugd.
 

Zomerkamp faciliteiten en activiteiten

Er zijn bij Summercamp Heino ontzettend veel activiteiten en faciliteiten om je zomerkamp tot een geweldig succes te maken!


Dagprogramma


Overdag is er van alles te doen. Zo is er een sporthal, sportveld, zwembadrecreatiemeer met zandstrand, ponyrijden en een dierenweide: hiervan kan iedereen gratis gebruik maken tijdens een verblijf. Voor teambuilding en sportiviteit is er de Challenge Run: een outdoor parcours met uitdagingen zoals het hoogteparcours, de klimtoren, boogschieten en kanovaren! In de zomervakantie zijn er nog meer activiteiten voor je zomerkamp, zoals een beach party of kermis.


Avondprogramma


's Avonds is het mogelijk om in plaats van in het restaurant van het buffet te smullen, een barbecue te reserveren. Super gezellig en lekker! Bak je eigen brood bij het kampvuur of eet een zelfgemaakte pizza in de Pizza Toko!
Na het eten kun je een potje minigolf spelen met neonkleuren en blacklight! Kijk een film in de bioscoop of ga lekker dansen in de discotheek!


Vervoer


Summercamp Heino heeft eigen busvervoer, waardoor je nog voordeliger uit bent. Ook kun je een bus huren voor een excursie of een dagje naar Attractiepark Slagharen!

Dit zomerkamp kan gewoonweg niet meer stuk!
Klik hier om te reserveren!

Summercamp