Activiteiten schoolkamp Heino Nederland

Schoolkamp in Nederland

Het leukste zomerkamp vindt u in Heino, Nederland. Summercamp Heino is de ideale locatie waar alles al voor u klaar staat: grote groepsaccommodaties, tal van activiteiten en faciliteiten zoals een bioscoop, disco, sporthal, zwembad, sportvelden, ponyrijden, midgetgolfen en nog veel meer! Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over zelf koken of afwassen, de maaltijden uit ons restaurant zijn altijd inclusief! 

 

Uitbreiding programma
U kunt het programma ook uitbreiden. Er zijn diverse outdoor- en sport/spel activiteiten en diverse teambuildings- en kennismakingsprogramma's. Denk hierbij aan teamopdrachten, de Challenge Run, vlotbouwen, GPS tochten en een hoogteparcours.

 

Vervoer
Kiest u voor een van onze arrangementen dan is het vervoer meteen geregeld. Onze bussen halen u op bij school en brengen u ook weer terug. Dit kan gecombineerd worden met een bezoek aan Attractiepark Slagharen! Bekijk de diverse arrangementen voor de mogelijkheden. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.
Komt u liever met eigen vervoer? Bekijkt u dan de prijslijst

 

Reserveren
Reserveer (vrijblijvend) een schoolkamp en wij nemen contact met u op, zodat het schoolkamp naar uw wensen kan worden aangepast.

 

Recensies
Angelina: 'Is echt leuk je verveeld je daar echt niet je hebt de hele dag wat te doen.'
Kevin: 'Het was leuk met het Nautilus College.'
Jasper: 'Leuk en gezellig kamp eten wordt goed verzorgd leuke spellen worden er gedaan.'
‚ÄčLaila: 'Daar ben ik geweest op kamp is vet leuk!!'