Omgeving Heino

Veel leuks in de buurt

Summercamp Heino ligt vlakbij het station, hierdoor kun je gemakkelijk een uitstapjes maken zoals bijvoorbeeld naar de gezellige stad Zwolle.

Omgeving Summercamp Heino

Ons park is omgeven door de prachtige Sallandse natuur en ligt op ongeveer 2 km afstand van het dorp Heino. We verhuren fietsen waarmee je de omgeving kunt verkennen.


Het dorp Heino


Heino heeft ongeveer 7000 inwoners en ligt in een omgeving vol natuur in de provincie Overijssel. Het dorp heeft een gezellig centrum met diverse winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden.


Verbinding


Op ongeveer 5 minuten lopen van het Summercamp ligt treinstation Heino. Elk half uur vertrekt er een trein richting Zwolle en een richting Enschede. De stad Zwolle bereik je met de trein in 10 minuten.


Kasteel het Nijenhuis


Vlakbij het Summercamp bevindt zich het mooie Kasteel het Nijenhuis van de Hannema de Stuers Fundatie. Klik hier voor meer informatie.


Busvervoer


Via Summercamp Heino kun je voordelig een bus huren voor excursies naar bijvoorbeeld Attractiepark Slagharen of Amsterdam. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!‚Äč