Kamplocatie Summercamp Heino

Het park

Er is van alles te doen bij Summercamp Heino. Bij 'Activiteiten' kun je zien wat er allemaal te beleven is op de kamplocatie.

Het Park

De leukste kamplocatie van Nederland vind je in Heino, vlakbij Zwolle. Het grote terrein van 16 hectare bevindt zich in een bosrijke omgeving en omvat ca. 2,5 hectare water. Het park is ideaal voor het organiseren van alle soorten kampen. Wij ontvangen  geen groepen met alleen volwassenen, maar uitsluitend kinder- of jeugdgroepen in de leeftijd tot max. 21 jaar met volwassen begeleiders.


Groepsaccommodaties & faciliteiten

Op het park staan verschillende groepsaccommodaties, geschikt voor groepen van 18 tot 1050 personen. Een huis beschikt over 2, 4, 6 of 8-persoons slaapkamers en een sanitaire gelegenheid. 
Op het park is van alles te doen. Het gebruik van de faciliteiten zoals bioscoop, disco, zwembad, sporthal, kampvuur zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Ook zijn er diverse outdoor activiteiten mogelijk zoals vlotbouwen, boogschieten, kanovaren en onze Challenge Run inclusief spectaculair touwbanenparcours. Vooraf graag reserveren. 
Bekijk de plattegrond voor een overzicht van het park en de activiteiten.
 

Eten & drinken                         

In het restaurant wordt 3 keer per dag een uitgebreid buffet verzorgd, inbegrepen bij ieder verblijf. Afwassen en koken is dus niet nodig. Voor een extra snack of drankje kun je terecht bij onze eigen winkel.

 

Recensies
Jolanda: 'Mooie groepsaccomodaties , super leuke activiteiten en top faciliteiten. De C1 van 't Gooi heeft een top weekend achter de rug.'

Denny: 'Super organisatie, staan altijd voor je klaar en de faciliteiten zijn prima!'