Voetbalkamp Heino

Start de zomervakantie met voetbal en outdoor activiteiten!

Voetbalkamp Heino

Al jaren wordt in de herfstvakantie de Voetbal2daagse georganiseerd door v.v. Heino, maar dit jaar is er van 20 t/m 23 juli ook een voetbalkamp in de zomer. Vier dagen lang voetbaltrainingen, spelvormen en outdooractiviteiten maakt Voetbalkamp Heino een uniek kamp voor zowel de fanatieke deelnemers die zichzelf echt willen verbeteren als voor enthousiaste deelnemers die vooral op zoek zijn naar plezier met (nieuwe) voetbalvrienden. Deelname is mogelijk met of zonder overnachting.


De thuisbasis voor dit voetbalkamp is Summercamp Heino. Een vakantiepark waar er naast groepsaccommodaties ook een sportveld, sporthal en zwembad aanwezig zijn. De meeste trainingen worden afgewerkt bij het op loopafstand gelegen sportpark van voetbalvereniging Heino. We hebben daar de beschikking over een mooi kunstgrasveld waar alle deelnemers op hun eigen niveau kunnen werken aan voetbalvaardigheden zoals: dribbelen, verdedigen, schieten en vooral veel wedstrijdvormen.


Tussen de voetbalactiviteiten door gaan we naar het bij Summercamp Heino gelegen outdoorpark. Dit park ligt midden in het bos en heeft een eigen recreatiemeer inclusief strand met daar aangrenzend een groot grasveld waar gevoetbald kan worden. Op het terrein zijn diverse outdoor activiteiten aanwezig, zoals het spectaculaire touwbanenparcours, boogschieten, vlot bouwen en nog veel meer.


Wat zit er in het pakket:

  • Vier dagen;
  • Twee voetbaltrainingen per dag;
  • Outdoor activiteiten;
  • Dagelijks lunch en avondeten;
  • Een voetbaltenue (shirt, korte broek, sokken);
  • Nieuwe vrienden;        
  • Heel veel (voetbal)plezier!


Voor meer informatie of aanmelden verwijzen wij u naar www.voetbalkampheino.nl.
Uw kind direct aanmelden kan hier!