Sallandse Voetbaldagen inclusief outdoor activiteiten

Start de zomervakantie met voetbal en outdoor activiteiten!

Sallandse Voetbaldagen

Ben jij op zoek naar onvergetelijke voetbaldagen met onder andere de hele dag voetbal gecombineerd met outdoor activiteiten? Dan zijn de Sallandse Voetbaldagen iets voor jou!

 

Zowel met voetbal als in het outdoor liggen veel uitdagingen op jou te wachten! Tijdens de trainingen gaan we jouw voetbalvaardigheden verbeteren. Daarbij is er vooral veel ruimte voor plezier. Weet jij het beste uit jezelf te halen in onze enorme voetbalboarding? Of ben jij meer in je element als beide teams zélf in een bal zitten tijdens het spectaculaire bubbelvoetbal?

 

 

De echte avonturiers proberen de 7 meter hoge, adembenemende trapezesprong uit of klimmen hoog tussen de bomen op de wankelende treden van het hoogteparcours.

 

 

Voel jij je meer een vis in het water, dan een vogel in de lucht? Probeer dan het eiland te bereiken dat alleen te bereiken is via moeilijk begaanbare bruggen. Lukt het jou om het eiland droog te bereiken? Genieten tijdens het boogschieten, blaaspijpschieten of rondjes maken op de bikesteps!  

 

 

De Sallandse Voetbaldagen zullen plaatsvinden op Summercamp Heino, waar plezier, (voetbal)activiteiten en vriendschap centraal staan. De deelnemers ontvangen tijdens dit Sallands Voetbalkamp;

 

 

  • Twee voetbaltrainingen per dag;
  • Outdoor activiteiten;
  • Dagelijks ontbijt, lunch en avondeten;
  • Toegang tot alle faciliteiten op het park;
  • Nieuwe voetbalvrienden;
  • Heel veel (voetbal)plezier!
  • Een voetbaltenue (shirt, korte broek, sokken);

 

 

Voor slechts €124,95 is uw zoon/dochter een onvergetelijke ervaring rijker! Aanmelden kan hier

 

 

Deelname is ook mogelijk zonder overnachting. Voor meer informatie Klik hier