Keeperskamp 2019

Samen met andere keepers die net zo gedreven zijn als dat jij bent, werk je in 'n kleine groep met elkaar aan het verder versterken van jouw keepers kwaliteiten.

Keepersaction Keeperskamp 2019

Keepersaction organiseert een actief keeperskamp. Je kunt zowel met als zonder overnachtingen deelnemen.


Met overnachting

Van zondagavond 28 juli, 19:00 uur t/m vrijdagmiddag 2 augustus 17:00 uur, logeer je op een super locatie, gezellig met je (nieuwe) trainingsmaatjes in één huis. De trainingen zijn op het prachtige kunstgrasveld  bij v.v. Heino. De overnachtingen zijn inclusief het volledige dag & avond programma 

Zonder overnachting

Dagelijks van maandag t/m vrijdag 28 juli tot 2 augustus vanaf 9:00 uur tot 16:15 uur, inclusief volledig trainingsprogramma en gezamenlijke lunch


Programma


En wat dacht je van een super gave avond/middaginvulling wanneer je niet aan het trainen bent? Je zal je niet vervelen, wij weten zelfs zeker dat je tijd te kort komt om aan alles mee te kunnen doen. Wil je liever niet aan het gezamenlijk programma meedoen, dan is dat geen probleem. Er zijn genoeg andere mogelijkheden. Aan jou de keus!


Trainen


We zouden door al dit moois bijna vergeten dat wij 2 keer per dag 2 uur achter elkaar flink zullen trainen en ontzettend veel nieuwe technieken en methoden gaan leren. We willen natuurlijk dat jij na afloop van deze week een veel betere keeper bent geworden en met een zak vol nieuwe technieken en zelfvertrouwen terug naar huis gaat!

Wat Keepersaction Keeperskamp biedt:

 - Top trainersstaf en begeleiding
 - Super gave oefeningen
 - Trainen met het nieuwste materiaal
 - Een aandenken van al je belevenissen
 - Een gratis supercool keepershirt
 - Een gratis drinkbidon 
 - Slecht weer programma
 - Onder toezicht staande activiteiten
 - Een faire prijs
 - 25% korting op onze keepershandschoenen

Aanmelden:
Klik hier voor meer informatie


Klik hier om je aan te melden