Weekend

Weekendkamp

Ook voor alleen een weekend is Summercamp Heino de beste uitvalsbasis. Dit is de ideale mogelijkheid om met je jeugdvereniging of jeugdclub het Challenge Run parcours te doen!

Weekend

Ga een weekend weg met verblijf in een groepsaccommodatie. Alles soorten kinder- en jeugdgroepen zijn ons welkom, zoals een sportvereniging, muziekvereniging of kerkgroep. Een weekend is snel georganiseerd bij Summercamp Heino. Al onze prijzen zijn inclusief het gebruik van onze faciliteiten zoals bioscoop, disco, zwembad, sportvelden, midgetgolfen etc. 
Over zelf koken of afwassen hoeft u zich geen zorgen te maken, de maaltijden uit ons restaurant zijn altijd inclusief!


Uitbreiding programma


Een uitbreiding van het programma is ook mogelijk. Er zijn diverse outdoor- en sport/spel activiteiten en teambuildings- en kennismakingsprogramma's. Denk daarbij aan teamopdrachten, de Challenge Run, vlotbouwen, GPS tochten en nog veel meer!


Vervoer


Kiest u voor een van onze arrangementen, dan is het vervoer meteen geregeld. Onze bussen halen u op en brengen u ook weer terug. Dit kan gecombineerd worden met een bezoek aan Attractiepark Slagharen! Kijkt u links bij de diverse arrangementen voor de mogelijkheden. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk!
Komt u liever met eigen vervoer, kijkt dan naar de prijslijst. ‚Äč