Sportkamp

Sportkamp

Er zijn hier vele faciliteiten, zoals een groot sportveld, een sporthal met diverse attributen en een zwembad. Ideaal voor een geslaagd sportkamp!

Sportkamp

Een sportkamp is snel georganiseerd bij Summercamp Heino. Al onze prijzen zijn inclusief het gebruik van onze faciliteiten zoals een bioscoop, disco, zwembad, sportvelden, midgetgolfen etc. Ook beschikken we over een sporthal, zodat er ook bij slecht weer gesport kan worden. De sporthal kunt u reserveren voor de eigen groep.
Over zelf koken en afwassen hoeft u zich geen zorgen te maken, de maaltijden uit ons restaurant zijn altijd inclusief!


Uitbreiding programma


Een uitbreiding van het programma is ook mogelijk. Er zijn diverse outdoor- en sport/spel activiteiten en teambuildings- en kennismakingsprogramma's. Denk daarbij aan teamopdrachten, de Challenge Run, vlotbouwen, GPS tochten en nog veel meer!


Vervoer


Kiest u voor een van onze arrangementen, dan is het vervoer meteen geregeld. Onze bussen halen u bij de sportclub op en brengen u ook weer terug. Dit kan gecombineerd worden met een bezoek aan Attractiepark Slagharen! Kijkt u links bij de diverse arrangementen voor de mogelijkheden. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk!
Komt u liever met eigen vervoer, kijkt dan naar de prijslijst


Van voetbalverenigingen ontvangen wij alleen de C-, D-, E- en F- elftallen. 
Wij ontvangen tevens geen groepen met alleen volwassenen, maar uitsluitend kinder- of jeugdgroepen in de leeftijd tot max. 21 jaar met volwassen begeleiders.